Steun HanzeOrkest & Podiumkans met donatie: 25 mei 2019

Club is afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
van totaal € 2.000 (1%)

Belletjes rinkelen, de arrenslee wil in volle vaart vertrekken en kan echt niet op laatkomers wachten. Stap in en laat je meevoeren over glooiende alpenweiden! Niet dat je over begaande paden zult gaan, en alles wat lieflijk lijkt kan ook bedrieglijk uitpakken, de Dood loert immers om de hoek..

De banaliteit van het alledaagse leven, de strijd tussen echtelieden, zussenstrijd. Al het aardse trekt voorbij totdat het uiteindelijk tot verlossing komt in de Hemelse Vreugde. (Of toch niet..?) 

Podiumkans Theater en het Hanze Orkest ontmoeten elkaar op 25 mei op het grote podium van Theater de Spiegel in Zwolle. Samen brengen ze op verrassende, unieke en eigentijdse wijze de vierde symfonie van Mahler in beeld. Muziek en theater versmelten, wisselen elkaar af en zorgen er voor dat u op het puntje van uw stoel zult zitten.

Uw donatie:

De pauken die het HanzeOrkest op dit moment bezit, zijn aan dringende vervanging toe. Uw donatie zal gebruikt gaan worden voor de aanschaf van nieuwe pauken voor het HanzeOrkest.

Ook steunt u met uw donatie Podiumkans Theater, het leukste toneelgezelschap van Zwolle. Podiumkans Theater heeft als doel om samen met andere culture instellingen van Zwolle mooi en professioneel theater de maken. Want samen maak je het verschil!

Wij danken u hartelijk en hopen u op 25 mei te verwelkomen in theater de Spiegel. 

Bekijk alle
01-04-2019 | 21:26
01-04-2019 | 12:04